iAdventure Norway

La oss hjelpe deg med å planlegge din neste opplevelse i Norge.

Våre opplevelser
Video: Kalle Hägglund

iAdventure Norway er et lite reisebyrå som skreddersyr eventyrlige opplevelser. Vi er spesialiserte på aktivitetsferier - og det er dette vi vil at du skal oppleve sammen med oss.

Aktiviteter

Aktiviteter vi tilbyr er alt fra toppturer til fots eller på ski, båtturer, opplevelse, fjellturer og andre adrenalinfylte opplevelser.

Overnatting

Det er mange alternativer her i Norge, og vi finner noe som passer akkurat deg. Du kan tilbringe natten i en koselig og rustikk rorbu, en liten hytte oppe i fjellet, en liten fiskehytte i nærheten av havet eller en trehytte i toppen av et tre.

Opplev sammen med oss

Nordmenn lever sammen med naturen - og vi i iAdventure Norway vil vise deg hvordan!

Foto: Kristin Devor

Kom og besøk oss i Norge - et land fullt av opplevelser, fantastisk natur og en rik kultur. Uansett vær eller tid på året, slipper du ikke unna en følelse av det ekstraordinære når du opplever Norge. Hver region har noe unikt å tilby og ikke minst vise deg.

MER OM OSS

Nord-Norge. Nordlys, midnattssol, majestetiske fjell og samisk kultur.  

Nord-Norge har alt du ikke visste at du ville se og utforske. I Nord-Norge finner du også Nordkapp - Europas nordligste punkt.

Vestlandet. Det mange assosierer med Norge er de eventyrlige fjordene.

Aktiviteter og opplevelser året rundt, dette inkluderer også ski om sommeren. På Vestlandet kan du oppleve kjente steder som Trollstigen og Trollveggen, Geirangerfjorden, Hardangerfjorden og vakre byer som Bergen, Molde, Stavanger og Ålesund.

Østlandet. Dette er den mest folkerike regionen, inkludert hovedstaden i Norge, Oslo og seks ekstra fylker. 

I denne delen av landet varierer naturen mye, fra landlige daler til de høyeste fjellene i Nord-Europa - i Jotunheimen nasjonalpark. Du kan også oppleve dyp innlandsskog, ulv og bjørn. Østlandet er det perfekte stedet for fotturer, ski, ekstremsport og avslapning. I denne regionen kan du også besøke Lillehammer - vinter-OL-byen fra 1994.

Sør-Norge. I Sør-Norge har du flere solfylte dager per år enn andre steder i Norge.

Sør-Norge er et fantastisk ferieparadis. Hvis du vil svømme, seile, dykke, fiske etter krabbe eller bare sole deg til måke-lydene er dette stedet for deg. Her kan man også vandre innover i landet for å oppleve
fjellklatring eller rafting.

Vil du vite mer om hvordan du kan planlegge ditt neste opphold?

få inspirasjon her

«If happiness is the goal, and it should be, then adventure should be a top priority» – Richard Branson