Norge er et vakkert land med utallige muligheter og opplevelser

Norge er et vakkert land med utallige muligheter og opplevelser.  Dype fjorder, majestetiske fjell, byer, bygder og skjulte perler som venter på å bli utforsket av deg.

I flere sosiale kanaler florerer det bilder fra flotte steder fra hele landet og du kjenner på en følelse av å ville oppleve ALT! Men hvor skal du begynne? Hvilket sted vil gi deg den optimale følelsen av å ha opplevd noe unikt som passet akkurat for deg og ditt reisefølge?

iAdventure Norway ønsker at flest mulig skal få oppleve det Norge har å tilby, uten at man trenger å lete for lenge etter de gode opplevelsene. Ved hjelp av vår kunnskap kan vi sende deg helt konkrete tips og forslag til unike opplevelser tilpasset deg.

iAdventure Norway Unique er produktet for deg som ønsker råd om hvilken destinasjon og opplevelser som vi mener passer best for deg og ditt reisefølge.  Vi har ingen faste samarbeidspartnere som gjør at vi låser oss på turdestinasjon og aktiviteter, men plukker det vi mener vil gi dere tidenes Norgesferie!

Fra bare 800 kr kan du få et helt uforpliktende forslag på destinasjon i Norge med aktiviteter og overnattingsmuligheter tilpasset deres ønsker og behov. Så lett og enkelt, god tur!

Ta kontakt i dag og vi gjennomfører en kartlegging av dine ønsker og behov!

Priser:
Opptil 4 dager – 800 kr
Opptil 6 dager – 1200 kr
Fra 7 dager og oppover  - 2000 kr

Eksempel

Familie, 2 voksne, 3 barn.
Liker fjellturer, sykling og bading.
Ønsker enkel bostandard

Dag 1: Overnatting på Sykkelsjøen camping eller Sykkelsjøen turisthytte
Aktiviter: Fottur til Himmelfjell (1878moh) ca 4t t/r eller sykkeltur til Steinbu ca 3,5 t/r (lunsj kan kjøpes). Bading innendørs i Sykkelsjøen vannland, guidet omvisning i Fjellmuseet eller rafting i Himmelelva er morsomme aktiviteter ved dårlig vær.

Dag 2: Overnatting Sykkelsjøen camping eller Sykkelsjøen turisthytte
Aktiviteter: Fottur til Øvre Langevann, her er det flott utsikt mot Jotunheimen (mulighet for fiske) eller sykkeltur til Stupefossen 3t t/r (mulighet for bading i kulpene under fossen). Bading innendørs i Sykkelsjøen vannland, guidet tur i Fjellmuseet eller rafting i Himmelelva er morsomme aktiviteter ved dårlig vær.

Dag 3: Forflytting til Fjordstad, 1,5t med bil. Overnatting på Fjordstad Glamping eller Fjordkanten rorbuer.
Aktiviteter: Fottur til den majestetiske Fjordnipa (1130moh) 4t t/r eller klatring i Fjordstad klatrepark. Like ved finner dere også en Via Ferrata (30 min med bil fra Fjordstad). Mulighet for middag på Fjordkroa, der de serverer nyfisket fisk rett fra fiskebåt. Dra også innom Fjordgården der de serverer økologisk cider.  

I Fjordstad finnes blant annet: Kafeer, Kino, Badeland, Bowling og GOkart om dere ønsker litt andre aktiviteter på turen også.

Møt det fantastiske teamet bak iAdventure Norway. I Norge tilbyr vi en kjølig og imponerende utsikt over Polhavet. Opplev praktfulle katedraler, historiske byer og uendelige måter å være aktiv utendørs på. Hvis du er ivrig etter å begynne å planlegge ditt neste Norske eventyr, er vi her for å hjelpe deg.

Nina Lessner
Nina Lessner

CEO

«If happiness is the goal, and it should be, then adventure should be a top priority» – Richard Branson