Forvent de beste opplevelsene fra oss.

Få inspirasjon til ditt neste eventyr i Norge.

Turer gjennom iAdventure Norway er tilgjengelige hele året. Vi kan arrangere forskjellige turer for deg eller din gruppe akkurat slik dere ønsker.

Aktiviteter

Aktiviteter

Med iAdventure Norway kan du spise lokal mat og gjøre akkurat det du drømmer om. Du kan også besøke et lokalt ølbryggeri og oppleve spennende aktiviteter både innendørs og utendørs for alle aldre

Overnatting

Overnatting

I Norge har vi ulike overnattingssteder som alle er en opplevelse i seg selv. Valg av overnatting vil være med på å gi en enda bedre opplevelse. Dette vil være ditt hjem borte fra hjemmet - og boenhetene er like varierte som naturen og landskapet. Vi hjelper deg med å finne det perfekte stedet for deg eller din gruppe.

Opplev sammen med oss

Opplev sammen med oss

Med en tur gjennom Norge kan du besøke forskjellige steder i vårt vakre land. Alt fra små autentiske bygder til større byer. Gå en fjelltur i Jotunheimen, opplev den majestetiske Moskusen på Dovrefjell, eller kanskje er en tur til Preikestolen eller Trolltunga noe du vil oppleve.

Opplev Norge akkurat slik du ønsker. Vi arrangerer turer gjennom hele året.

Med en tur gjennom Norge kan du besøke vakre steder og oppleve vill natur og variert landskap med mye historie. I Dovrefjell Nasjonalpark kan du blant annet bli med på en helt spesiell Moskus Safari.

Vær nysgjerrig. Opplev den Norske kulturen. Her kan du få gå på taket.

Nordmenn er veldig glad i arkitektur - og hva er mer naturlig enn å gjøre taket på Operahuset i Oslo tilgjengelig for alle. Kultur, kunst og lokal mat er noe vi tilbyr - og i Norge kan du oppleve dette uansett hvor du går.

Spør oss hvis du har spørsmål. Vi skreddersyr den perfekte opplevelsen for deg og din gruppe

Kontakt Oss

«If happiness is the goal, and it should be, then adventure should be a top priority» – Richard Branson